Cadeau voor iemand die 50 jaar wordt

Als iemand de leeftijd van 50 jaar bereikt dan zal de verjaardag in de meeste gevallen meer uitbundig gevierd worden dan andere verjaardagen. Voor de mannelijke persoon die 50 jaar zal worden geldt het bekende spreekwoordelijke gezegde dat deze persoon Abraham gaat zien en voor de vrouwen geldt dat ze Sara zien. Vaak wordt dan ook de avond van te voren door familieleden of vrienden de buitenkant van het huis versierd en wordt er een mensengrote pop in de tuin geplaatst die Sara of Abraham moet voorstellen. Ook wordt er extra aandacht besteed aan het cadeau met als thema 50 jaar.

Grappige cadeaus

Vaak wordt een verjaardag waarop iemand 50 wordt, aangegrepen om de leeftijd van de jarig eens extra te benadrukken. Dit wordt dan gedaan door het geven van grappige cadeaus waarin altijd de leeftijd van 50 jaar naar voren komt en de persoon in kwestie met de neus op de feiten gedrukt wordt. Grappige en feestelijke cadeaus voor mensen die 50 jaar worden zijn er veel te vinden. Men kan hiervoor terecht in feestwinkels waar allerlei grappige artikelen worden verkocht die betrekking hebben op een bepaald thema, maar kan er ook naar zoeken op internet om te kijken wat er allemaal in het aanbod te vinden is dat toepasselijk is op de jarige.

Voorbeelden van cadeaus voor iemand die 50 jaar wordt

  • Een simpel kado wat bijvoorbeeld door kleinkinderen gegeven kan worden is een mok met daarop de leeftijd van 50 jaar vermeld en eventueel een foto van de jarige daarop afgedrukt.
  • Een ander kado wat voor veel hilariteit zal zorgen is de beroemde rol toiletpapier met op elk velletje een tekst die betrekking heeft op het bereiken van de 50-jarige leeftijd.
  • Ook leuk is het om een krant uit het geboortejaar kado te doen in combinatie met een historische kalender waarop de belangrijke historische feiten van betrokkene vermeld zijn.
  • Natuurlijk is het leuk om de betrokkene een T-shirt of sweater cadeau te gegeven met daarop een duidelijke vermelding dat de leeftijd van 50 is bereikt met een afbeelding van Abraham of Sara.
  • Voor de avontuurlijke beginnende vijftiger die altijd hoog van de toren blaast over spannende avonturen en acties kan er overwogen worden om een duoparachutesprong cadeau te doen.
  • Als de parachutesprong net iets te ver gaat dan is er nog een ander leuk idee om de wereld eens van bovenaf te bekijken en een ballonvaart cadeau te geven.
  • Om een heuglijk aandenken te geven aan het feit dat iemand 50 jaar is geworden is het natuurlijk altijd geslaagd als dit in de vorm van een sieraard gebeurd met een inscriptie erin gegraveerd.

Gewoon cadeau voor iemand die 50 jaar wordt

Naast het feestelijk versieren van het huis en het plaatsen van een levensgrote pop in de tuin en de grappige cadeaus is het wel aan te raden om ook een gewoon cadeautje te geven. Alle grappige en feestelijke cadeaus zullen voor veel plezier zorgen, maar het is toch ook een leeftijd die serieus genomen mag worden en het feestvarken zal zich dan ook meer gewaardeerd voelen als de juiste balans gevonden wordt tussen de combinatie grap en leeftijd.

Top aanbieders

1 coolblue
2 bol.com
3 mediamarkt
4 wehkamp
5 bcc
6 zalando
© geschenkplein.nl 2024 Privacy & Disclaimer | Geschenkpartners | Kerstpakketten voor relaties | / Sitemap