Een abonnement geven als cadeau

Bij de meeste gelegenheden waar een feest aan gekoppeld is mag een cadeau natuurlijk niet ontbreken en aangezien er veel mogelijkheden zijn op het gebied van cadeaus kan het moeilijk zijn om een keuze te maken uit het ruime aanbod. Een van de mogelijkheden is het geven van een abonnement op een bepaald tijdschrift, zodat er elke week of maand plezier beleefd kan worden. Een abonnement geven is natuurlijk wel persoonsgebonden en de keuze zal dan ook afhankelijk zijn van de persoonlijke voorkeur en interesse van betrokkene.

Verschillende soorten abonnementen

De categorie waarin een abonnement als cadeau kan worden gekozen kan onderverdeeld worden in bepaalde groepen. Zo is er een aparte categorie voor vrouwen en mannen, maar kan men ook een keuze uit maken voor een abonnement in de categorie voor kinderen. Verder is er speciaal voor de senioren een categorie en kan er voor wat betreft de kinderen weer een onderscheid gemaakt worden tussen meisjes en jongens. Zo wordt het heel eenvoudig om een geschikt abonnement te vinden en cadeau te geven. Aangezien er in de specifieke categorieën nog een keuze gemaakt moet worden is het wel raadzaam om na te gaan waar de interesse van betrokkene ligt aan wie het cadeau wordt gedaan.

Voorbeelden van een abonnement als cadeau

Om een idee te geven wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot een abonnement cadeau geven zullen hieronder een paar concrete voorbeelden uit verschillende categorieën genoemd worden.

  • In de categorie senioren kan men een keuze maken uit diverse soorten tijdschriften. Zo is er een tijdschrift dat gericht is op de fietsende senioren, maar is er ook een blad met daarin algemene informatie over bijvoorbeeld reizen, cultuur en gezondheid.
  • In de categorie kinderen is natuurlijk de welbekende strip Donald Duck te vinden die wekelijks plezier kan brengen aan de kinderen en is bestemd voor zowel jongens als meisjes.
  • In de categorie mannen is er ook een uitgebreid en divers aanbod te vinden, van tijdschriften die wekelijks of maandelijks uitkomen. Hierbij kan men denken aan een blad dat geheel gericht is op voetbal of auto's, maar bijvoorbeeld ook aan een blad dat geheel gericht is op het buitenleven.
  • In de categorie vrouwen kan men ook prima vinden waar men naar op zoek is. Veel tijdschriften voor een vrouw zijn gericht op uiteenlopende onderwerpen, maar worden bij elk tijdschrift in een andere vorm gegoten.
  • Er is nog een speciale categorie die zich richt op ouders, waar bij men bijvoorbeeld een keuze kan maken uit tijdschriften die gericht zijn op baby's en jonge kinderen of juist op kinderen in de puberteit.
  • Het kan voorkomen dat in een bepaalde categorie hetzelfde tijschrift is te vinden als in een andere categorie en deze dus als het ware elkaar overlappen.

Online regelen van het abonnement

Een abonnement cadeau geven kan eenvoudig door naar de betreffende website te gaan en daar de gegevens in te voeren, waaronder het gewenste tijdschrift en de gegevens van de persoon aan wie het tijdschrift bezorgd moet worden. De bestelling en betaling kunnen online worden uitgevoerd en het abonnement stopt automatisch na het verstrijken van de periode, zodat er verder geen verplichtingen aan vast zitten. 

Top aanbieders

1 coolblue
2 bol.com
3 mediamarkt
4 wehkamp
5 bcc
6 zalando
© geschenkplein.nl 2024 Privacy & Disclaimer | Geschenkpartners | Kerstpakketten voor relaties | / Sitemap