Het eerste cadeau voor een baby

Als men op zoek is naar een cadeau voor een baby omdat men op kraamvisite gaat of omdat de eerste verjaardag van de baby gevierd gaat worden, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Het kado dat voor de baby gekozen wordt, kan van een aantal factoren afhankelijk zijn waarmee rekening gehouden kan worden als men op zoek gaat naar het cadeau. Zo zal het verschil uitmaken of men op kraamvisite gaat en cadeau meeneemt of dat men de eerste verjaardag mag meemaken. Daarnaast kunnen de ouders aangeven waar de voorkeur naar uitgaat.

Mogelijkheden voor een baby cadeau

Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot het geven van een cadeau voor de baby, waarbij men een onderscheid kan maken tussen kleding, speelgoed, decoratieartikelen en andere praktische cadeaus. Het is aan te raden om vooraf met de ouders te overleggen in welke categorie men het beste een cadeau kan kopen. Het komt namelijk maar al te vaak voor dat er een cadeau wordt gegeven voor de baby dat niet aansluit bij de verwachtingen. Naast deze factor zal men natuurlijk ook rekening moeten houden met het budget dat er te besteden is voor het kopen van een cadeau voor de baby.

Voorbeelden van een leuk cadeau voor de baby

  • Als men op kraamvisite gaat is het nogal verleidelijk om kleertjes te kopen in de maat die de baby op dit moment heeft. Waarschijnlijk beschikt de baby al over voldoende babykleertjes in een passende maat en kan het dus aangeraden worden om de kleertjes in een paar maten groter te kopen. Bij babykleertjes kan men denken aan een setje van een broekje en een truitje, maar ook aan een jasje afhankelijk van het seizoen.
  • Een voorbeeld van een praktisch cadeau, waar de baby pas later plezier aan zal beleven is het geven van een opbergkist, waarin alle speelgoed netjes kan worden opgeborgen. Men kan er zelfs voor kiezen om een opbergkist cadeau te geven waarop de naam en geboortedatum staan vermeld.
  • Een ander voorbeeld van cadeau in de categorie speelgoed is een rammelaar, die een baby bijna direct al kan vasthouden, of om te bewaren voor een paar maanden later het schenken van een bijtring in combinatie met een ander leuk speeltje.
  • Er zijn heel veel leuke babyartikelen die cadeau gegeven kunnen worden, waarbij de naam en geboortedatum van de baby een bijzondere rol spelen. Zo kan men kiezen een badjasje te kopen waar de naam en geboortedatum in geborduurd zijn, maar is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een handdoekensetje cadeau te geven of een leuke knuffel die aangekleed is en waar de naam op de kleding is geborduurd.

Online kopen van een cadeau

Er zijn veel websites te vinden waar men een ruime keuze heeft in cadeaus die gericht zijn op baby's en het voordeel hiervan is dat men een compleet overzicht krijgt van alle mogelijkheden en als optie heeft om cadeaus online te bestellen. Ook als men niet besluit om online een bestelling te plaatsen is het toch aan te raden om de websites te bezoeken vanwege het ruime aanbod van cadeaus. 

Top aanbieders

1 coolblue
2 bol.com
3 mediamarkt
4 wehkamp
5 bcc
6 zalando
© geschenkplein.nl 2024 Privacy & Disclaimer | Geschenkpartners | Kerstpakketten voor relaties | / Sitemap