Kerstpakketten voor uw zakelijke relaties

Een kerstpakket is de ideale manier om uw zakenrelaties te bedanken voor het afgelopen jaar. Dit kan zijn een traditioneel kerstpakket voor uw werknemers of collega's voor het de inzet die ze dit jaar hebben getoond, of aan klanten een flesje wijn voor hun loyaliteit. Kerstpakketten zorgen ervoor dat uw relaties voor volgend jaar nóg beter worden. Zo is het al jarenlang een traditie in Nederland om de werknemers in december te belonen met een prachtig rijk gevuld kerstpakketje. Ieder jaar is de waardering hiervoor weer enorm. Wanneer werknemers voelen dat ze door het bedrijf gewaardeerd worden, zullen ze ook net dat ene stapje extra zetten. Tegenwoordig zijn er ook vele variaties met kerstpakketten en wij hebben ze allemaal speciaal voor u verzameld!

Aanbod leuke traditionele kerstpakketten

Wanneer u nog geen kerstpakket ideeën voor dit jaar heeft, kunt u altijd veilig kiezen voor een traditioneel kerstpakket. Een traditioneel kerstpakket is de kartonnen doos gevuld met heerlijke etenswaren. En wat is er nou meer kerstgevoel dan deze kartonnen doos uit te pakken op kerstavond? Ieder jaar wachten weer duizenden gezinnen op dit moment. Ieder jaar variëren deze etenswaren weer. Van echte Belgische bonbons, tot aan een heerlijke flesje Italiaanse wijn. Alles komt in deze kerstpakketten terug, neem bijvoorbeeld een kijkje in de kerstpakketten collectie van kerstpakkettenidee.nl. Tegenwoordig zijn er ook vele thema's bij deze kerstpakketten. Wat denkt u van Spaanse of Italiaanse kerstpakketten, gevuld met etenswaren uit deze Mediteraanse landen. Of een gadget kerstpakket met de nieuwste smartwatch of gril? Door de thema kerstpakketten is er zeker voor ieder wat wils! U kunt ook rekening houden met de kleuren van uw bedrijf. Kerstpakketten komen in alle kleuren: rood, blauw, zwart, groen of wit. Ze zijn er allemaal!

Eigen keuze kerstpakket

Het eigen keuze kerstpakket is al jarenlang razend populair. Voor werknemers is het ieder jaar weer een zoektocht naar het kerstpakket wat het hele bedrijf zal waarderen. Hierbij moet men rekening houden met verschillende behoeften en wensen van alle afdelingen binnen het bedrijf. Via het eigen keuze pakket is deze zoektocht snel tot einde. Wanneer u het eigen keuze pakket schenkt, krijgen uw collega's een luxe giftbox en giftcard, waarmee zij op een webshop die is gepersonaliseerd in de stijl van het bedrijf kunnen kiezen uit meer dan 1000 producten en belevingen. Perfect natuurlijk!

Tips en aanraders

Wilt u uw kerstpakket écht laten slagen? Dan hebben wij een aantal tips voor u. Wanneer u het kerstpakket persoonlijk maakt, zal dit zeer gewaardeerd worden door de werknemers. Hoe u dit kunt doen? Dit kan op een aantal manieren. Blik bijvoorbeeld terug op het afgelopen jaar, wat ging er goed en wat ging er niet goed. Ook kunt u alvast vooruit blikken naar het komende jaar, zodat uw werknemers weten wat hen te wachten staat. Vertel ook waarom u uw werknemers nou juist waardeert. Wanneer werknemers zich gewaardeerd voelen zal dit positief werken op de algehele onderneming. U kunt deze waardering tonen door een speech tijdens het uitgeven van het kerstpakket, of via een kerstkaartje wat u kunt toevoegen aan het kerstpakket. Zo bent u zeker van een geslaagde kerst!

Top aanbieders

1 coolblue
2 bol.com
3 mediamarkt
4 wehkamp
5 bcc
6 zalando
© geschenkplein.nl 2024 Privacy & Disclaimer | Geschenkpartners | Kerstpakketten voor relaties | / Sitemap