Originele kraamcadeaus vinden

Uit recent onderzoek blijkt dat iets geven gelukkiger maakt dan iets in ontvangst nemen. En geef toe: het is ook hartstikke leuk als je een ander een cadeau kunt geven, toch? Soms is er niet speciaal een aanleiding om iemand een cadeautje te geven en soms is de reden duidelijk. Bijvoorbeeld bij een verjaardag, bruiloft of als iemand zwanger is. Vooral in dat laatste geval is het soms lastig om een passend cadeau te vinden. Want kleertjes hebben de aanstaande ouders vast al voldoende, en om nu met de zoveelste knuffel aan te komen… Gelukkig zijn er nog veel meer opties dan dat. Voor inspiratie raden wij een zoektocht op internet aan! Voor originele kraamcadeaus, feestartikelen en geboortebedankjes.

Leuke en nuttige kraamcadeaus

Wat dacht je bijvoorbeeld van een ontzettend stoere badjas? Een leuk haaien-design onder het mom van ‘Let the fin begin!’. Geen vader of moeder die dat niet kan waarderen! Wil je toch liever niet teveel afwijken van het babykleertjes-idee? Geef dan een set handige kleerhangertjes cadeau, helemaal passend bij de kleine spruit. Leuk en handig tegelijk! 

Zoals je ziet, kun je met een beetje creativiteit een heel eind komen. Een kleine zoektocht op het internet levert je al snel tientallen opties op. En zie daar nog maar eens uit te kiezen!

Goed idee: organiseer een babyshower!

Wil je echt origineel zijn met je kraamcadeau? Wees dan dapper en organiseer een babyshower voor de aanstaande moeder. Deze vindt plaats vóór de geboorte van het kind en dient als doel de moeder helemaal in het zonnetje te zetten. Moeilijk om te organiseren? Dat valt best mee. Op het internet vind je hele baby-showerpakketten met artikelen die je nodig hebt (en die ook heel erg leuk zijn). Alles in één thema, zodat de mama-to-be helemaal in stijl verwend kan worden. Als dat geen origineel cadeau is! 

Top aanbieders

1 coolblue
2 bol.com
3 mediamarkt
4 wehkamp
5 bcc
6 zalando
© geschenkplein.nl 2022 Privacy & Disclaimer | Geschenkpartners | Kerstpakketten voor relaties | / Sitemap