Origineel cadeau als relatiegeschenk

Een relatiegeschenk is een ideale manier om waardering te laten blijken voor de zakelijke verhoudingen, waarbij er een onderscheid gemaakt kan worden tussen een cadeau dat als relatiegeschenk wordt gegeven aan de klanten en waarbij tevens sprake is van promotie van het bedrijf en een cadeau als relatiegeschenk waarbij de goede band wordt benadrukt met een ander bedrijf.

Cadeau als relatiegeschenk en reclame

Een cadeau als relatiegeschenk wordt altijd goed ontvangen en kan meerdere doelen dienen. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om een cadeau als relatiegeschenk als onderdeel van de marketing te gebruiken om zo ook een grote doelgroep te kunnen bereiken. Hierbij kan men denken aan de gratis weggevertjes zoals ballpoints, aanstekers met de naam en het logo van het bedrijf erop gedrukt. Deze relatiegeschenken worden veelal aan de klanten meegegeven als blijk van waardering maar dient tevens het hogere doel, namelijk het bereiken van een grotere naamsbekendheid. Een cadeau als relatiegeschenk voor de doelgroep klanten is dan ook vaak een nuttig product dat in het dagelijkse leven vaak gebruikt kan worden.

Voorbeelden van een cadeau als relatiegeschenk

Een relatiegeschenk als cadeau aan een andere zakelijke relatie waarmee een langdurige relatie wordt opgebouwd verdient natuurlijk meer aandacht dan het weggeven van een aansteker of ballpoint. Een zakelijke relatie zal het zeker waarderen als er persoonlijke aandacht is besteed aan het relatiegeschenk als cadeau. Hieronder zullen een aantal voorbeelden worden gegeven van een cadeau als relatiegeschenk voor een zakelijke partner.

  • Voor een relatiegeschenk kan elk luxe cadeau artikel gekozen worden en kan het persoonlijk worden gemaakt door het cadeau van een persoonlijke opdruk te voorzien. Hierbij kan men denken aan bijvoorbeeld een wijnkist met daarop het logo bedrukt van het bedrijf of aan een champagnefles met een persoonlijk etiket erop gedrukt.
  • Een leuk idee voor een relatiegeschenk maar dan met het logo van het bedrijf voor wie het cadeau bestemd is om het logo af te laten drukken op canvas, zodat er een schilderijachtig product ontstaat dat in het kantoor kan worden gehangen.
  • Om echt indruk te maken op de zakelijke relatie kan er natuurlijk grootser worden uitgepakt en kan men een helikopter inhuren om de zakelijke relatie met partner in de omgeving van het bedrijf af te halen en met de helikopter te vervoeren naar een luxe restaurant. Een goedkoper alternatief, maar ook indrukwekkend is om gebruik te maken van een limousine met chauffeur.
  • Het maakt ook altijd indruk als het gezin van de zakelijke relatie bij het ontvangen van een cadeau betrokken wordt en op dat gebied zijn er veel mogelijkheden. Zo kan er voor gekozen worden om het hele gezin een dagje uit te sturen naar een pretpark eventueel met een aangeboden overnachting.
  • Als er geen kinderen zijn, maar wel een partner is het een idee om een cadeaubon te geven voor een verwenweekend in een beautycenter om lekker te kunnen ontspannen.

Website met een overzicht van relatiegeschenken

Hierboven staan enkele voorbeelden beschreven van een cadeau als relatiegeschenk, maar er zijn natuurlijk ontelbaar veel meer mogelijkheden. In elk geval is het aan te raden om meerdere websites te bezoeken waarin men relatiegeschenken te koop aanbiedt, om zo nog meer ideeën op te doen en een keuze te kunnen maken uit het enorme aanbod. Een cadeau als relatiegeschenk hoeft niet altijd in een duurdere prijsklasse te vallen als maar duidelijk blijkt dat er bij de gemaakte keuze aandacht aan is besteed.

Top aanbieders

1 coolblue
2 bol.com
3 mediamarkt
4 wehkamp
5 bcc
6 zalando
© geschenkplein.nl 2022 Privacy & Disclaimer | Geschenkpartners | Kerstpakketten voor relaties | / Sitemap