Cadeau bedenken voor een huwelijk

Een huwelijk kan op grootste wijze gevierd worden, maar kan ook in bescheiden kring worden gevierd al naar gelang de keuze van het bruidspaar. In elk geval zullen de genodigden voor het huwelijk een cadeau meebrengen om aan het bruidspaar te kunnen overhandigen tijdens het feliciteren. Er zijn oneindig veel mogelijkheden op het gebied van huwelijkscadeaus en bovendien is een cadeau voor een huwelijk verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklasse. Het leukste is natuurlijk om een huwelijkscadeau te geven dat uitblinkt in originaliteit en waar het bruidspaar ook echt wat aan heeft.

Uitnodiging voor het huwelijk en het cadeau

Een uitnodiging voor een huwelijk kan een cadeautip bevatten waarmee de genodigden rekening kunnen houden. Als er meer prijs wordt gesteld op een cadeau in de vorm van een geldelijk bedrag dan wordt dit veelal kenbaar gemaakt door een afbeelding van een envelopje op de uitnodiging met daarbij de vermelding cadeautip. Deze wens kan natuurlijk gerespecteerd worden, maar laat dan onverlet dat het beschikbare bedrag wel op een originele manier verpakt kan worden. Een andere mogelijkheid is dat er een lijstje met gewenste cadeaus bij de uitnodiging wordt gevoegd. Men loopt dan alleen het risico dat er meerdere genodigden hetzelfde cadeau voor het huwelijk gaan kopen, zodat het bruidspaar met dubbele cadeaus komt te zitten. In die situatie is het raadzaam om met de andere genodigden te overleggen van wie wat gaat kopen.

Voorbeelden van een cadeau voor een huwelijk 

Het is altijd handig om op een idee gebracht te worden voor een geschikt huwelijkscadeau en om die reden zullen hieronder dan ook een aantal voorbeelden van een huwelijkscadeau worden gegeven.

  • Om het feest na het huwelijksfeest voort te zetten kan men een leuke champagnekoeler kopen, met daarin een fles champagne en natuurlijk twee bijzondere champagneglazen.
  • Een heel persoonlijk cadeau is om allemaal foto's te verzamelen van het aanstaande bruidspaar en deze in een fotolijst te verwerken tot een mozaïek.
  • Een ander bijzonder cadeau dat ook betrekking heeft op het bruidspaar zelf is een mooie foto te vinden waar beiden op staan en deze of af te laten drukken op een canvas doek of deze na te laten schilderen. Het huwelijkscadeau kan dan een pronkstuk in de woning worden.
  • Grappig, leuk en nuttig is een deurmat als cadeau te schenken voor het huwelijk met daarop de familienaam vermeld van het echtpaar, vergezeld met een tekst naar keuze.
  • Een huwelijksfeest is niet alleen maar een feestelijke bezigheid het is zeker een zeer vermoeiden gebeurtenis voor het bruidspaar en welk huwelijkscadeau kunnen zij zich zelf dan beter wensen als een bon voor een heerlijke relaxdag of zelfs een heel weekend verwend worden in een beautyfarm.

Websites voor huwelijkcadeaus

Er zijn veel verschillende websites te vinden waar men specifiek naar bijzondere en originele huwelijkcadeaus kan zoeken en het is dan ook zeker aan te raden hiervan gebruik te maken. Nog een leuke idee voor een cadeau als het bruidspaar liever geld ontvangt is door dit op te hangen in een zelfgemaakte geldboom of in een leuke boot te stoppen, zodat het schip met geld overhandigd kan worden aan het kersverse echtpaar.

Top aanbieders

1 coolblue
2 bol.com
3 mediamarkt
4 wehkamp
5 bcc
6 zalando
© geschenkplein.nl 2022 Privacy & Disclaimer | Geschenkpartners | Kerstpakketten voor relaties | / Sitemap