Een romantisch cadeau voor Valentijn

De viering van Valentijnsdag vindt elk jaar plaats op 14 februari en was oorspronkelijk bedoeld om op die dag anoniem te laten blijken dat er gevoelens van liefde waren voor een bepaald persoon. Dat gebeurde dan bijvoorbeeld door anoniem een bloemetje te versturen of een persoonlijke liefdeskaart te verzenden. Tegenwoordig heeft de commercie met betrekking tot Valentijn zijn intrede gemaakt en kan men vaststellen dat er in de meeste gevallen geen anonieme afzender is, maar dat partners elkaar juist op die dag de liefde aan elkaar verklaren door het geven van een speciaal cadeau voor Valentijn.

Met liefde een cadeau kopen 

Bij een cadeau voor Valentijn gaat het om een uiting van liefde en is het dan ook belangrijk dat er aandacht en tijd is besteed aan het maken van een keuze voor een cadeau. Het gaat dan ook niet zozeer om de grootte van het cadeau dat men ontvangt of de prijs. In de periode voor Valentijnsdag kan men in de winkels al merken dat er een ruim aanbod is van op de liefde gerichte cadeaus. De rood gekleurde harten en zoet gekleurde artikelen voeren dan ook de boventoon.

Voorbeelden van een Valentijncadeau

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat elk jaar hetzelfde soort gegeven wordt aan de partner of andere geliefde en omdat de keuze dan wellicht steeds moeilijker wordt om een origineel Valentijn cadeau te vinden, is het handig als er enkele voorbeelden zijn waar men uit kan putten. Hieronder zullen dan ook ter ondersteuning van de uiteindelijke keuze een aantal voorbeelden worden weergegeven.

  • Een van de opties die altijd met een warm welkom worden ontvangen is een knuffel, groot of klein, als cadeau te geven met of zonder lief kaartje erbij. 
  • Een grote bos bloemen doet het altijd goed tijdens Valentijnsdag, maar wekt nu niet bepaald de indruk dat er veel tijd en aandacht aan is besteed en het is dan ook aan te raden een bos bloemen te combineren met een ander cadeau. Eventueel kan er een leuke verrassing op het kaartje vermeld worden.
  • Een leuke en romantische verrassing is om de geliefde te overvallen met een goed gevulde picknickmand met allerlei lekkernijen erin. Nu is het weer in februari niet van dien aard dat het lonkt om buiten te picknicken, maar dan kan de picknick gewoon in huis worden gehouden op de vloer of in bed.
  • Een Valentijncadeau dat zeker gewaardeerd wordt is het laten inlijsten van een hele mooie foto van de geliefden. Het is overigens ook mogelijk om een foto op canvas te laten afdrukken.
  • Een sieraad als blijvende herinnering aan een geweldige Valentijnsdag zal enthousiast ontvangen worden en kan bijvoorbeeld een halsketting zijn, maar ook een horloge met een leuke inscriptie erin vermeld.
  • Voor de mensen die het allemaal wat grootser willen aanpakken kunnen een romantisch weekendje weg boeken in een knus hotelletje in een rustige omgeving waar men alleen maar oog voor elkaar hoeft te hebben.

Online kopen van een cadeau voor Valentijn

Wie aan bovenstaande voorbeelden voor een Valentijncadeau nog niet genoeg heeft, kan natuurlijk verder zoeken. Een van de opties die hiervoor heel goed gebruikt kunnen worden is het bezoeken van websites die in het assortiment originele cadeaus hebben. Het voordeel hiervan is dat er een groot aanbod getoond wordt en dat een cadeau online besteld kan worden. Let bij het online bestellen wel op dat als het thuis wordt bezorgd de partner van niets weet, anders is het geen verrassing meer.

Top aanbieders

1 coolblue
2 bol.com
3 mediamarkt
4 wehkamp
5 bcc
6 zalando
© geschenkplein.nl 2024 Privacy & Disclaimer | Geschenkpartners | Kerstpakketten voor relaties | / Sitemap